Over ons

De naam Mill verwijst naar onze typische Nederlandse identiteit en symboliseert de continue dienstverlening die wij bieden. Met hoogwaardige financiële dienstverlening houden we uw organisatie draaiende en bieden we oplossingen op maat om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Mill is een energieke organisatie in beweging, efficiënt, gepassioneerd en geïnspireerd door de intensieve samenwerking met onze klanten.

Mill Finance in vogelvluchtErvaren financiële dienstverlener
Mill Finance bestaat sinds 2006 en is gevestigd in Amsterdam. Vanaf het begin is Mill Finance specialist in kwalitatief hoogwaardige financiële en administratieve dienstverlening voor bedrijven en non-profit organisaties in binnen- en buitenland. Persoonlijk contact met de klant maakt Mill Finance snel en flexibel; wij bieden dienstverlening die uw organisatie op het lijf is geschreven. Om klanten te bedienen met up-to-date kennis en ervaring, volgen de Mill specialisten voordurend opleidingen en trainingen. 

Flexibele sparringpartner voor directies en DGA's
Mill Finance denkt mee met directies en directeur-grootaandeelhouders (DGA's), om snel in te kunnen spelen op veranderende wensen en omstandigheden van groeiende ondernemingen. voor uw financiën en administratie kunt u rekenen op Mill Finance; u kunt zich volledig concentreren op het ondernemen.